Η πρακτική της γιόγκα αφορά το σωστό τρόπο ζωής και στο Gandhis Cup of Tea Yoga & Pilates Studio σκοπός μας είναι να την ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας. Τα οφέλη της επιδρούν στη σωματική, νοητική και συναισθηματική πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης, αναπτύσσοντας την επίγνωση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ τους, και του πώς η διαταραχή σε ένα από αυτά επηρεάζει τα άλλα.

Μέσα από την πρακτική της γιόγκα τονώνουμε τα βασικά συστήματα του σώματός μας (ενδοκρινικό, ανοσοποιητικό, αναπνευστικο κλπ), αυξάνουμε την ενέργειά μας, δυναμώνουμε, αποκτούμε ευλυγισία που αποτελεί προϋπόθεση για την καλή υγεία και μακροζωία του σώματος, και αποκτούμε μια καινούρια θετική και ευχάριστη αντίληψη για τη ζωή, την προσωπικότητά μας και το περιβάλλον γύρω μας.

Στο Gandhis Cup of Tea Yoga & Pilates Studio βλέπουμε στη γιόγκα μια ολιστική ενασχόληση με τον εαυτό μας και αυτό θέλουμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας.

Η γιόγκα είναι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυσικής κατάστασης και βάρους,  η διδασκαλία μας εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή έτσι ώστε να βρει την πρακτική που του ταιριάζει.

   Το Pilates είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή άσκησης που μας βοηθά να αποκτήσουμε ενδυνάμωση, σύσφιξη, ισορροπία και ευλυγισία, ενώ χαρίζει μια αίσθηση ζωτικότητας και ευεξίας.

Η μέθοδος Pilates δημιουργήθηκε από τον Joseph Pilates στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ως μια πρακτική αποκατάστασης τραυματισμών και στηρίζεται σε μια σειρά ασκήσεων που ενδυναμώνουν το μυοσκελετικό σύστημα και ειδικά τους κοιλιακούς μύες, οι οποίοι στηρίζουν όλες τις λειτουργίες του σώματος. Στο Pilates, οι ασκήσεις γίνονται με ακρίβεια και έλεγχο και λίγες επαναλήψεις ώστε το σώμα να μην εξαντλείται αλλά να τονώνεται, αποκτώντας χάρη και αρμονία. Έτσι, γυμνάζουμε  τους βαθύτερους μύες χωρίς να υπάρχει κίνδυνος κόπωσης και τραυματισμών. Μαθαίνουμε να αναπνέουμε σωστά, διορθώνουμε τη στάση του σώματός μας, οι μύες μας γραμμώνουν, απαλασσόμαστε από πόνους και ενοχλήσεις, και αποκτούμε μεγαλύτερο εύρος κίνησης στις αρθρώσεις.

Κάθε άσκηση προσφέρει εναλλαγές ανάλογα με τις δυνατότητες του μαθητή, οπότε το Pilates απευθύνεται πραγματικά σε κάθε σωματότυπο και επίπεδο, από ανθρώπους που δεν έχουν ξαναγυμναστεί μέχρι επαγγελματίες αθλητές, αλλά και υπερήλικες ή εγκύους. Επίσης, έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην πρόληψη και αποκατάστηση μυοσκελετικών παθήσων και τραυματισμών, ενώ βελτιώνει τη λειτουργία των πνευμόνων και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος. Τέλος, επειδή η σωστή εκτέλεση των ασκήσεων απαιτεί συντονισμό της αναπνοής με την κίνηση και σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης,το Pilates γυμνάζει και το νου,βοηθώντας στη χαλάρωση και την μείωση του στρες.

 Σας περιμένουμε, με προσιτές τιμές σε ένα υπέροχο φιλικό περιβάλλον.