Η Νάσια διδάσκει yoga από το 2012. Γνώρισε τη yoga τo 2008, και έκτοτε αποτελεί το σημαντικότερο μέρος της      καθημερινότητάς της. Από την αγάπη και την αφοσίωση της στην πρακτική, η διδασκαλία ήρθε πολύ φυσικά και τρία χρόνια αργότερα ιδρύει μαζί με τους συνεργάτες της το Gandhi’s Cup of Tea Yoga & Pilates Studio.

 Μαθητεύει δίπλα σε σημαντικούς δασκάλους, τη Swami Nirvikalpa, τον Alessandro Ortona και τον Ανδρέα Προβελέγγιο και έχει ολοκληρώσει τρία εκπαιδευτικά προγράμματα στη “Raja Yoga”,  στην “Prenatal Yoga” και στην αντιμετώπιση ορθοπεδικών παθήσεων, με διεθνή αναγνώριση από την “International Yoga Teachers Training Association”, και τη “Yoga Alliance” (500RY) ενώ παράλληλα φροντίζει να βρίσκεται σε διαδικασία συνεχούς μάθησης, ταξιδεύοντας στην Ευρώπη, την Ινδία και την Αμερική παρακολουθώντας μαθήματα και σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους.

Είναι πτυχιούχος της νομικής, κάτοχος πιστοποίησης πρώτου βαθμού Reiki, και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Τα μαθήματα της έχουν δυναμική αλλά και έμφαση στη σωστή θέση του σώματος και την αναπνοή. Ακολουθεί το παραδοσιακό ιδεώδες της yoga σε συνδυασμό με τις αρχές της σύγχρονης  αθλητικής επιστήμης, εξατομικεύοντας και προσαρμόζοντας τη διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή με στόχο τη συγκέντρωση του νου και τη συνειδητοποίηση μιας μικρής, κάθε φορά, αλλαγής!